.Over mij en mijn retraites

De Bosnische Piramides bezoeken? Ik, Ira, begeleid de spirituele groepen en retraites. Ik heb jarenlang een spiritueel café gehad in Den Haag, waar ik diverse vormen van therapie en healing aanbood. Ik doe dat nog steeds online en tijdens mijn retraites. Ik heb ruim 2,5 jaar een spiritueel Youtube kanaal: Namasté TV en een online opleidingscentrum voor massage, healing en bewustwording: Namasté Academy.

Ik reis persoonlijk altijd naar de mystieke plekken of krachtplekken in de wereld om mijzelf weer op te laden en nieuwe energie en inspiratie op te doen. Op krachtplekken en portalen ervaar je een hogere frequentie, een andere dimensie en je komt daarom snel tot transformatie, heling of activatie.

Ik heb naast mijn spirituele curriculum 18 jaar ervaring in de reisbranche in binnen- en buitenland. Daarbij ben ik enorm bereisd. Ik heb vaak in rare landen gereisd, alleen als vrouw. Ik spreek redelijk wat talen, waaronder vloeiend Engels, Duits, Turks. Verder spreek ik redelijk Bosnisch/Kroatisch/Servisch, Frans, Portugees en een beetje Hindi. Met mijn handen spreek ik alle talen:-)

Spirituele schatkist

Als therapeut, healer, mindsetcoach en ascensietrainer heb ik een enorme spirituele schatkist, waarbij ik als je wilt, kan blijven delen op bewustzijns-, holistisch, spiritueel, mystiek, metafysisch en paranormaal gebied. Hoeveel ik daaruit deel, hangt af van jou. Hoe meer je aankunt, hoe meer je ontvangt. Mijn spirituele retraites hebben thema’s, zodat je kunt voelen of het onderwerp je aanspreekt.

Omdat ik een voorloper ben en geen volger, hebben mijn reizen altijd super gave en unieke workshops en meditaties. Ik wil jou heel graag bewust maken en kennis laten maken met de ongelooflijke krachten van jouw eigen geest. Je hebt superpowers! Daar gaan we mee aan de slag tijdens mijn reizen. Er zijn diverse groepsretraites, de meeste hebben een thema.

In de groepsretraites is het mijn taak om de hoogst mogelijke frequentie te bewaken, want daar zijn we allemaal bij gebaat.

Sommige retraites zijn voor iedereen, dus ook voor de beginner op spiritueel gebied, maar er zijn ook retraites bij de ‘advanced‘ zijn, dus voor de ervaren spirituele reiziger en als het advanced is, dan wordt dit erbij vermeld.

Sommige retraites doe ik samen met mijn geliefde Petr, waarbij we soms onze eigen gang gaan en soms aansluiten bij zijn groep.