Selecteer een pagina
Where the Divine in me, meets the Divine in you

Bestemmingsservices Visoko

Spiritueel werk in de vallei van de Bosnische piramides

Indien je alleen de omgeving wil zien in Visoko, dan zijn daarvoor de lokale gidsen.
Ik kan je altijd doorverwijzen naar een goede lokale gids om een tour mee te doen naar de Bosnische piramides.

Wat ik echter doe is spiritueel werk per dagdeel, zodat dit ook goed kan integreren en natuurlijk krijg je van mij alle achtergrond informatie over de krachtplekken, maar bij mij ga je vooral de krachtplekken ervaren en voelen wat het met je doet.
Veel mensen bezoeken de piramides zelf en krijgen daardoor niet de ervaring die ze gewenst hadden omdat ze de achtergrondinformatie niet hebben en ook niet weten hoe de piramide voor hen kan werken. Als je daarom echt optimaal van de krachtplekken wilt profiteren, doe je er goed aan om wat services ter plaatse te boeken, indien je niet met een georganiseerde retraite meekomt.

Afhankelijk van je tijd en wat je nodig hebt, kunnen we kiezen voor heling (denk aan het helen van je hart, aantrekken van liefde, zelfliefde, opschonen van trauma’s in de moederlijn) ofwel voor activatie (je energielichaam, je mannelijke of vrouwelijke energie en/of activatie van je derde oog of lichtlichaam) en ofwel voor beiden op twee verschillende dagdelen.

Tijdens een dagdeel bezoeken we en ervaren we de energie van twee krachtplekken in Visoko, waar we rituelen, meditaties en interessante oefeningen doen, die jou verder ondersteunen in je eigen proces van heling of activatie en dus vooruitgang in bewustzijn.

Natuurlijk kun je ook nog bij me terecht voor een hoofdmassage of een chakra healing.

Een dagdeel met mij is 30 euro p.p. en duurt 4-5 uur.
Ik ben te boeken mits ik geen gasten voor retraites of privetretraites heb.
Betaling is contant ter plaatse in euro’s of Bosnische marken.

Ira verwelkomt je graag in Bosnië in de vallei van de Bosnische piramides en is ook te boeken indien je niet in Namasté B&B slaapt.

 

Meer tips nodig voor je reis naar Bosnié?Bestel dan hier mijn e-book:
De Bosnische Belofte

 

Heb je een vraag?

Neem contact op met Ira!

(31) 629530614 (alleen Whatsapp)
Paljike bb, 71300 Visoko, Bosnië en Herzegovina
info@namastecafe.nl