Where the Divine in me, meets the Divine in you

Bestemmingsservices Visoko

Spirituele dagdelen in de vallei van de Bosnische piramides

 

Wil je de Bosnische Piramides bezoeken? 
Indien je alleen de omgeving wil zien in Visoko en verder geen behoefte hebt om aan jezelf te werken, dan zijn daarvoor de lokale gidsen.
Ik kan je altijd doorverwijzen naar een goede lokale gids om een tour mee te doen naar de Bosnische piramides.

Wat ik echter doe is energetisch en/of frequentiewerk per dagdeel.
Op krachtplekken zoals de Bosnische piramides accelereert alles. Dit betekent dat je sneller tot diepgaande inzichten en transformatie komt. Mensen die met mij aan de slag gaan in dit spirituele deel van Bosnië hebben vroeg of laat na hun bezoek een doorbraak in werk of liefde of ervaren een verhoogde helderziendheid of intuitie.
Natuurlijk krijg je van mij ook alle superinteressante achtergrond informatie over de krachtplekken (die je niet terugvindt op het internet).
Bij mij ga je vooral contact maken met de krachtplekken en ervaren en voelen wat het met je doet.

Veel mensen bezoeken de piramides alleen en krijgen daardoor niet de ervaring die ze gewenst hadden omdat ze de achtergrondinformatie niet hebben en ook niet weten hoe de piramide voor hen kan werken. Als je daarom echt optimaal van de krachtplekken wilt profiteren, doe je er goed aan om wat services ter plaatse te boeken, indien je niet met een georganiseerde retraite meekomt of daar de tijd niet voor hebt.

Afhankelijk van je tijd en wat je nodig hebt, kunnen we kiezen voor heling (denk aan het helen van je hart, aantrekken van liefde, zelfliefde, opschonen van trauma’s en blokkades) ofwel voor activatie (je energielichaam, je mannelijke of vrouwelijke energie en/of activatie van je derde oog, vastzittende energie opnieuw activeren) en ofwel voor beiden op twee verschillende dagdelen.

Tijdens een dagdeel bezoeken we en ervaren we de energie van maximaal één (Module 1,2,3) of twee krachtplekken (module 4) in Visoko, waarbij we contact maken met de plek en eventueel  interessante oefeningen doen, die jou verder ondersteunen in je eigen proces van heling of activatie en dus vooruitgang in bewustzijn. Lees meer op de knop Modules Bosnische Piramides hieronder.

Natuurlijk kun je ook nog bij me terecht voor een hoofdmassage, wat een kosmische ervaring is of een chakra healing (25 euro/30 minuten).

Een dagdeel met mij is 35-49 euro p.p. en duurt 4 uur (module 1,2,3) en 5/6uur.(module 4) en Inbegrepen is 17% omzetbelasting, vervoer in mijn auto, een kopje koffie en snack en entreevergoedingen voor de eigenaren van de krachtplekken die op priveterrein liggen.
Ik ben te boeken mits ik geen gasten voor retraites of privetretraites heb.
Betaling is contant ter plaatse in euro’s of Bosnische marken.
Ik kan maximaal drie personen meenemen in mijn auto. Indien je met meer personen komt, moet ik een busje met chauffeur inhuren en dit maakt de kosten natuurlijk hoger. Een andere optie is om in dat geval een auto te huren en achter mij aan te rijden.

 

Ira verwelkomt je graag in Bosnië in de vallei van de Bosnische piramides en is ook te boeken indien je niet in Namasté B&B slaapt.

 

Meer tips nodig voor je reis naar Bosnié?Bestel dan hier mijn e-book:
De Bosnische Belofte

 

Heb je een vraag?

Neem contact op met Ira!

(31) 629530614 (alleen Whatsapp)
Paljike bb, 71300 Visoko, Bosnië en Herzegovina
info@namastecafe.nl